top of page

Om mig

Kära vänner,

Det är med stor glädje och en känsla av ärlighet som jag delar dessa ord med er om mig själv och min passion för erotisk konst. Jag är Julius, en fotograf vars hjärta klappar extra starkt för att hylla HBTQ-gemenskapen genom min konstnärliga vision.

För mig är fotografiet inte bara en konstform utan en kraftfull berättelse om mänsklig sensualitet och kärlek i alla dess former. Genom min kameralins vill jag fånga ögonblick som uttrycker öppenhet, passion och en känsla av att tillhöra något större.

Jag har alltid trott på att kärlek och skönhet inte känner några gränser. Genom mina fotografier vill jag utmana samhällets normer och visa att oavsett kön, sexuell läggning, kroppsform eller ålder, så är vi alla vackra på vårt eget sätt.

Min kommande fotobok är mitt sätt att ge er en inblick i min värld av erotisk konst. En värld som jag hoppas kommer att inspirera er till att omfamna er egen unika skönhet och uppmuntra er att leva autentiska liv utan rädsla för att vara er själva.

Genom min konst strävar jag inte bara efter att skapa vackra bilder utan också förändring. Jag vill bidra till en värld där kärlek och respekt för varandra kommer i första rummet, där fördomar krossas och där vi alla kan känna oss fria att vara den vi är.

Jag är ödmjukt tacksam för ert stöd och er entusiasm för mitt arbete. Tillsammans kan vi sprida budskapet om kärlek, acceptans och skönhet på ett sätt som når långt utanför fotografiets ramar.

Tack för att ni är en del av denna resa. Jag ser fram emot att dela min fotobok med er och hoppas innerligt att den kommer att beröra era hjärtan på samma sätt som den har berört mitt.

Med kärlek och ödmjukhet,

Julius, erotisk konstfotograf med en passion för att hylla mångfald och kärlek inom HBTQ-gemenskapen.

Här kan ni förhandsboka min fotobok

_JUL3762_sjalvportratt.jpg
bottom of page